Workshops

Als je van koken houdt, moet je een workshop bij me afnemen. Hier kun je leren hoe je op een correcte en creatieve manier voor jezelf kunt koken.

Van hoe je al je favoriete ei-gerechten onder de knie krijgt tot hoe je je kabeljauwfilet kunt glaceren, ik kan alles behandelen.

Ik heb maar één Workshop, de One past zich aan aan je interesses, smaken en verlangens. Ervaar in het leven hoe mooi en heerlijk eten kan worden gemaakt.

Het is een zeer bevredigend gevoel om een perfect gebakken zalm met een schilferige eindtextuur tot stand te brengen. Leer hoe je een dik stuk vlees moet bereiden met een kleurrijk en krokant oppervlak met een sappig en zacht centrum en dat er geen bloed over je bord druppelt wanneer je het snijdt. Dat is ook een plezier … Ik kan doorgaan met alle scenario’s die we samen kunnen maken om jouw vaardigheden en vertrouwen in de keuken te verbeteren. Het hoeft niet meer een angstaanjagende plaats te zijn. Alles wat je nodig hebt, is in mijn begeleiding.

Elke categorie, trend of etniciteit van stijl die je kiest voor jouw Workshop, Gezondheid zal hierbij een belangrijk punt zijn. Alles wat we samen koken, zal worden gedaan vanaf het begin. Geen additieven. Elke smaak, elke kleur en elk aroma komt uit een natuurlijke bron.

Ik zal Timing, Technieken & Smaak aan jou koken toevoegen.

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Ga je gang en neem contact met me op. Hiermee kun je de Workshop creëren die je nodig hebt in jouw kookleven.

Memorabele Culinaire Ervaring

Back stage toegang

live Chef in action… you’ll discover key secrets.

Persoonlijke betrokkenheid

Je zult direct betrokken zijn. Je zult geen toeschouwer zijn.

Eindeloos leren

Je motivatie en interesse bepalen hoe ver je wilt komen.

Leer, kook & geniet

Take your Workshop and invite your close ones to enjoy the results of your Cooking

Boek door het contactformulier in te vullen.

In welke service ben je geïnteresseerd?

Hoe wil je bereikt worden? Via email of telefoon?

4 + 2 =