Privé Kok bij je Thuis

Ervaar het plezier van hosting ….

Ik bied geen cateringservice aan. Ik bied je een op maat gemaakte ervaring, waarbij originaliteit, creativiteit en smaken etniciteit worden gecombineerd met een unieke culinaire discipline. Live vanuit je eigen keuken!

Het maakt niet uit wat voor soort keuken je hebt, ik kan alle benodigde technologie meenemen en van je keuken een professionele keuken maken voor die speciale dag en je gasten op een unieke manier verwennen. Ik zal technieken en behandelingen in je eten toepassen die je zullen verbazen. Ja! Beter dan een restaurant …
Gezond eten is mijn prioriteit. Al mijn gerechten bereid ik natuurlijk van begin tot eind en alle smaken komen van een originele bron. Gluten, lactose, allergische beperkingen? Geen probleem! Ik zorg ervoor met behoud van smaak.

Memorabele Culinaire Ervaring

verwen jezelf

Diner, brunch

Voor die speciale dag

Verjaardag, jubileum

Overweldig je huisgasten

Vrijdagavond diner

Om als Geschenkkaart te geven

Giftcard

Hoe gebeurt dit:

Ik begin met het luisteren van je verlangens, dingen die je niet leuk vindt, dingen die je nieuwsgierig vindt en die je wilt proberen, of je wilt het gewoon een verrassing zijn. Ik zal alles voor je regelen! Van de organisatie, het kopen van alle mogelijke ingrediënten, koken, plateren en serveren. Alles inbegrepen in één prijs per persoon. Alles wat ik die dag van je nodig heb, is genieten en bediend worden.

Nadat je mijn Culinair Voorstel hebt goedgekeurd, neem ik je keuken over. Maak je geen zorgen! Je krijgt je keuken vlekkeloos terug 😊

Boek door het contactformulier in te vullen.

In welke service ben je geïnteresseerd?

Hoe wil je bereikt worden? Via email of telefoon?

7 + 12 =