Ik ben Monif,

Tijdens mijn vele diensten in het verleden betrapte ik mezelf altijd op de gedachte, hoe kan ik doorgaan met het tevreden stellen en gelukkig maken van klanten met mijn kookkunsten? Ik wilde deze relatie langer behouden dan slechts één keer. En zo kwam ik met The Cooking Coaching Company.

Ik heb een marktkans geïdentificeerd om mijn ervaring en achtergrond als chef-kok aan te bieden via culinaire coaching diensten voor twee specifieke doelen: zakelijke en particuliere sector.

Het gaat mij vooraf aan het feit dat ik al meer dan 20 jaar chef-kok ben in Universal & Creative Cuisine, jonge restaurantondernemer en goed geïnformeerd over de lokale marktbehoeften vanwege mijn eerste contact tijdens mijn ervaring als chef-kok voor verschillende restaurants in de afgelopen 7 jaar in Nederland.

The Cooking Coaching Company, reageert op een latente behoefte in de markt die er letterlijk is, niet wetend dat ik hen echt kan helpen in hun culinaire situatie.

Ik heb twee basisfilosofieën: één voor elke doelgroep, in het geval van Ondernemingen “management versterking creëren door praktische ervaring” en in het geval van Particulier “het bereiken van de minderheden die op zoek zijn naar culinaire uitmuntendheid”

Hieronder vind je mijn diensten, duik in de situatie waarmee je jezelf identificeert, neem contact met me op en ik laat je zien dat er een betere en gemakkelijkere manier is om voedsel te beheren en te maximaliseren in elk aspect van je leven.

Diensten

Voor jou bedrijf

Integraal Culinair Consultant