Nieuwe Projecten

Als je nog moet beginnen…

Wanneer je een restaurant, café, lunchroom, sushi-bar of wat dan ook het culinaire concept is dat je opent, je zult de volgende fasen moeten doorlopen om een succesvol bedrijfsmodel te bereiken.

Conceptuele ontwikkeling / culinair voorstel

Creatie en / of vernieuwing van het concept. Ontwerp, structuur en menu creatie.

Ontwerp en distributie

Optimalisatie van de verdeling van de ruimtes en delen van de keuken

Uitrusting

Direct advies over apparatuur vereisten en budgetanalyse

Operatief systeem, controlemethodologie

Besturingssystemen en -methoden die de volgorde van de acties in elk van de gebieden en activiteiten bepalen.

Bekijk de grafiek →

 

Personeel ’s management

Assertiviteit bij het aannemen van het juiste personeel en vooral als je gaat openen, is essentieel. Ik kan het aannemen, interviewen en selecteren van het keukenpersoneel regelen.

Live Training

Nadat de keuken is geregeld en het personeel is ingehuurd, zal ik ze trainen volgens jouw vooraf vastgestelde concept.

Memorabele Culinaire Ervaring

Management empowerment

dankzij een keukenkaart heb je altijd controle over de keuken. Het hoeft geen onbekende plaats meer te zijn.

Efficient met Tijd

Ongedwongen fouten kosten ook tijd, niet alleen geld. Bespaar dit met mij als je bondgenoot.

Gemoedsrust

Ik zal vanaf het begin, tijdens en na afloop bij je zijn.

Het is geen uitgave

Wat je investeert in advies zal bij je terugkrijgen in resultaat

Boek door het contactformulier in te vullen.

In welke service ben je geïnteresseerd?

Hoe wil je bereikt worden? Via email of telefoon?

5 + 3 =