Lopende vestiging

Voor wanneer je al een onderneming hebt

Consultancy is gebaseerd op coaching en management op kritieke momenten. Concept en culinaire heroverweging.
HET VINDEN VAN KRITISCHE PUNTEN

Evaluatierapport en identificatie van fouten en kritieke situaties die het bedrijfsmodel, de kwaliteit en de winstgevendheid bedreigen.

PROCEDURES & METHODIEK

Toepassing van controlesystemen en methoden die de volgorde bepalen van corrigerende acties in elk van de gebieden. Procedures, methodologie-implementatie en monitoring. Bekijk de grafiek →

VEREISTEN VOOR APPARATUUR

Voorstel van apparatuur of speciale vereisten die nodig zijn om de nieuwe operatieve controle, systemen en technieken te handhaven.

HERZIENING EN / OF HERHALING VAN HET CULINAIRE VOORSTEL

Voorstellen die voortvloeien uit de evaluatie van het huidige menuconcept en de financiële bedrijfssituatie.

INTENSIEVE TRAINING

Ik kan het keukenpersoneel op jouw locatie trainen, met de apparatuur en sfeer waarmee ze bekend zijn. Het is effectief en het zal hun zelfvertrouwen vergroten.

Memorabele Culinaire Beleving

Duurzame kwaliteit

Door de structuur en smaken in jouw keuken te consolideren, zullen je klanten jou belonen met getrouwheid.

Blijf niet in de comfortzone

Innoveren, creëren en ontwikkelen. Dat is alles wat telt deze dagen om jouw bedrijf succesvol en uniek te houden. Culinair zakendoen met succes en uniciteit. Wees anders!

Verwachting

De verrassingsfactor zal niet langer een probleem zijn. Mijn consult helpt je door de veranderende seizoenen in Nederland. Ups en Downs kunnen nu een rechte lijn zijn…

Continuïteit

Een adviesvoorstel om het onderhouden van de bereikte standaarden te reguleren en te monitoren.

Boek door het contactformulier in te vullen.

In welke service ben je geïnteresseerd?

Hoe wil je bereikt worden? Via email of telefoon?

5 + 15 =