Lopende vestiging
Voor wanneer je al een onderneming hebt


Evaluatierapport en identificatie van fouten en kritieke situaties die het bedrijfsmodel, de kwaliteit en de winstgevendheid bedreigen.
PROCEDURES & METHODIEK
Toepassing van controlesystemen en methoden die de volgorde bepalen van corrigerende acties in elk van de gebieden. Procedures, methodologie-implementatie en monitoring. Bekijk de grafiek →
VEREISTEN VOOR APPARATUUR
Voorstel van apparatuur of speciale vereisten die nodig zijn om de nieuwe operatieve controle, systemen en technieken te handhaven.
Voorstellen die voortvloeien uit de evaluatie van het huidige menuconcept en de financiële bedrijfssituatie.
INTENSIEVE TRAINING
Ik kan het keukenpersoneel op jouw locatie trainen, met de apparatuur en sfeer waarmee ze bekend zijn. Het is effectief en het zal hun zelfvertrouwen vergroten.

Memorabele Culinaire Beleving
Duurzame kwaliteit
Door de structuur en smaken in jouw keuken te consolideren, zullen je klanten jou belonen met getrouwheid.
Blijf niet in de comfortzone
Innoveren, creëren en ontwikkelen. Dat is alles wat telt deze dagen om jouw bedrijf succesvol en uniek te houden. Culinair zakendoen met succes en uniciteit. Wees anders!
Verwachting
De verrassingsfactor zal niet langer een probleem zijn. Mijn consult helpt je door de veranderende seizoenen in Nederland. Ups en Downs kunnen nu een rechte lijn zijn…
Continuïteit
Een adviesvoorstel om het onderhouden van de bereikte standaarden te reguleren en te monitoren.
