Impressie van onze diensten

 

Ik ben Monif,

van nature een autodidactische creatieve kok. Ik ben hier om je naar de andere kant van eten te brengen. Een culinaire wereld waar je deel van uit kunt maken waarbij ik je kan coachen. Of je nu privé op zoek bent naar een unieke culinaire ervaring, of een restaurant hebt waarbij je jouw methodologie en menu wilt verbeteren, of de werkzaamheden van de keuken in jouw nieuwe restaurant wilt organiseren. Ik sta voor je klaar!

Meer over mij →

Voor Jou

…. wie van lekker eten houdt. Voor jou die dol is op koken. Voor jou die graag iets leert waar je gepassioneerd over bent. Dit is je kans om te genieten van de voordelen van een privé-kok en Culinaire Coach.

Voor uw onderneming

Ik heb de ervaring en kennis om een keuken te creëren met structuur, methodologie en professionaliteit om jouw klanten tevreden te stellen. Tevens help ik bij het opzetten van een winstgevend model die flexibel genoeg is om zich aan te passen aan verschillende situaties en seizoenen. Jij kent jouw bedrijf en klant-segment en ik ken de sector. Laten we onze krachten bundelen! Ik weet zeker dat er een oplossing is voor je moeilijke huidige situatie, laat mij je bij dit traject coachen…